Γρήγορο service, χωρίς ραντεβού!

Καλοκαιρινές Προσφορές Direct Express

Αυτό το καλοκαίρι κάθε Volkswagen αξίζει το καλύτερο! Καλοκαιρινές προσφορές στο συνεργείο μας Direct Express.

  • Λιπαντικό Service με γενικό έλεγχο για οχήματα 5+ ετών:
    Up! 1.0: 79€
    Για όλους τους κινητήρες TSI & FSI έως 1.6: 85€
    Για όλους τους κινητήρες TDI έως 1.6: 110€
  • Αντικατάσταση μπαταρίας με 2 χρόνια εγγύηση & 25% έκπτωση
  • Έλεγχος και απολύμανση κλιματισμού: 29€. Εναλλακτικά προσφέρεται απολύμανση κλιματισμού και αλλαγή φίλτρου καμπίνας: 55€.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 30/07/2021.

Γρήγορα. Οικονομικά. Άψογα. Στην Λ. Αθηνών 374

Στην Direct Express μπορείτε να εξυπηρετηθείτε εγγυημένα οικονομικά και γρήγορα.
Για όλα τα μοντέλα Volkswagen. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας για γρήγορες μικροεπισκευές μεταξύ των προγραμματισμένων επισκέψεών σας. Και όχι μόνο!

Υψηλή ποιότητα, γνήσια ανταλλακτικά, προσιτές τιμές.

Η υπηρεσία Direct Express υπόσχεται χαμηλές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση, χωρίς υποχρέωση εκ των προτέρων συνεννόησης. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ποιότητα ενός Εξουσιοδοτημένου συνεργείου Volkswagen, καθώς στο Direct Express απασχολούνται μόνο ειδικοί που διαθέτουν άριστη γνώση της μάρκας. Επίσης, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®, ανταλλακτικά Volkswagen Economy και Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen.

Συμφέρει εσάς και το Volkswagen σας.

Το Direct Express είναι το συνεργείο της μάρκας για γρήγορες επισκευές ή για έκτακτες επιθεωρήσεις που τυχόν θα χρειαστείτε στο χρονικό διάστημα μεταξύ των προγραμματισμένων επισκέψεών σας, όπως αλλαγή λαδιών, φρένα, ελαστικά ή αμορτισέρ. Με εγγυημένα χαμηλές, σταθερές τιμές. Εδώ οι εργασίες επισκευής και συντήρησης συμφέρουν, ιδίως αν το Volkswagen σας είναι άνω των 5 ετών.

Με απευθείας παραλαβή στο αυτοκίνητο αν το επιθυμείτε.

Αν το επιθυμείτε, ο Σύμβουλος Service του Direct Express θα εξετάσει πρώτα μαζί σας διεξοδικά την κατάσταση του αυτοκινήτου σας, θα καταγράψει τις επιθυμίες και τα προβλήματα που θα αναφέρετε, και έπειτα θα καθορίσει τις απαιτούμενες εργασίες επισκευής.
Έτσι ενημερώνεστε αρμοδίως σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν για λόγους ασφαλείας, και ποιες μπορούν να περιμένουν μέχρι την επόμενη φορά – με το κόστος να παραμένει εξαρχής σταθερό.