30 χρόνια Αφοί Φιλοσίδη

Το όνομα που εγγυάται, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη!

Εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, στην Αφοί Φιλοσίδη επικεντρωνόμαστε στην οικονομική και ποιοτική εξυπηρέτηση των Ελλήνων οδηγών. Σήμερα, αποτελούμε σημείο αναφοράς στην ικανοποίηση των πελατών μας στην αγορά επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων Volkswagen , στην παροχή ευέλικτων και εξατομικευμένων προγραμμάτων χρηματοδότησης και μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) για επαγγελματίες και ιδιώτες, στις after sales υπηρεσίες , στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αλλά και στις ενοικιάσεις οχημάτων.

Εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου

Είμαστε διαρκώς δίπλα σας, με λύσεις που ανταποκρίνονται ιδανικά στις ιδιαίτερες ανάγκες της μετακίνησης σας. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από την υψηλή αξιολόγηση των πελατών μας, τα τελευταία χρόνια, που φέτος μας χάρισαν την 1η θέση στην έρευνα Ικανοποίησης Πελάτη μεταξύ των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών του Δικτύου Volkswagen στην Ελλάδα. Γιατί στο επίκεντρο κάθε μας προσπάθεια, υπάρχει πάντα ένα πρόσωπο. Εσείς!

Λύσεις που συμφέρουν

Χάρη στην άριστη γνώση της αγοράς αυτοκινήτου, το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό μας αλλά και την κατανόηση των απαιτήσεων των πελατών μας , παρέχουμε μια ευρεία δέσμη υπηρεσιών κατάλληλων για κάθε οικονομικό profile. Σε κάθε μας υπηρεσία, επιδιώκουμε την ισορροπημένη σχέση μεταξύ αξίας και κόστους ώστε ο πελάτης που επιλέγει την Αφοί Φιλοσίδη να λαμβάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση που τον συμφέρει πραγματικά από κάθε πλευρά.

Η κορυφαία ομάδα δίπλα σας

Στις εγκαταστάσεις μας, θα συναντήσετε τους πλέον έμπειρους Συμβούλους Πωλήσεων πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν και να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή οχήματος με το πιο ευνοϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Τους άρτια καταρτισμένους Τεχνικούς Συμβούλους που θα σας διευκολύνουν για κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής του οχήματος σας, καθώς και μια ευέλικτη ομάδα επαγγελματιών στην αγορά των αξιόπιστων μεταχειρισμένων αλλά και τη μίσθωση αυτοκινήτων από όλες τις κατηγορίες.