Νέα Έκθεση Volkswagen Αφοι Φιλοσίδη Ολύμπου 66 στο Βύρωνα!

Στόχος μας, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσιτών, προσωποποιημένων υπηρεσιών με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

"Top" Εξυπηρέτηση

Αν θέλετε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, με γνώμονα την εύρεση της καλύτερης τεχνικής και οικονομικότερης λύσης για την αυτοκίνηση σας, μη κοιτάξτε παραπέρα: Είμαστε σταθερά τα τελευταία χρόνια στις πρώτες αξιολογήσεις των πελατών μας, βάση ανεξάρτητης έρευνας. Γιατί για εμάς μετράει κάθε πελάτης!

Οικονομικές Λύσεις

Επειδή γνωρίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους, έχουμε μεριμνήσει να έχουμε μια μεγάλη διαθέσιμη γκάμα προσφορών και υπηρεσιών, με εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και χρηματοδότησης για κάθε βαλάντιο. Μην ανησυχείτε καθόλου για το κόστος – θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και σχέση τιμής/αξίας και για εσάς! Γι' αυτό μας συστήνουν οι πελάτες μας ξανά και ξανά.

Κεντρική Τοποθεσία

Βρισκόμαστε σε μια εύκολοπρόσιτη τοποθεσία στον Βύρωνα δίπλα στον περιφερειακό του Υμηττού. Μέσω Αττικής Οδού, Κατεχάκη, από το κέντρο αλλά και από τα νότια προάστια φτάνετε σε μας πολύ εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο, ταλαιπωρία και βενζίνη!

Ιστορία, Προέλευση, Σκοπός & Φιλοδοξίες

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994, κινείται στο χώρο του αυτοκινήτου (Πωλήσεις – Σέρβις – Ανταλλακτικά VW) και συνεχώς διευρύνει τους τομείς δραστηριότητας της. Ιδρύθηκε από άτομα με μακρόχρονη πείρα στο χώρου του αυτοκινήτου. Λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο από το 1997 έως και σήμερα, και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Kosmocar Α.Ε..

Μέτοχοι της Εταιρείας είναι και Ιδρυτές αυτής, με μακροχρόνια πείρα, τεχνογνωσία, και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο. Ξεκίνησαν από το 1968 με ατομικές Εταιρείες, έχοντας στόχους και επιχειρησιακό πνεύμα. Η Αφοί Φιλοσίδη α.ε. είναι και παραμένει όσον αφορά την διοικητική της δομή αλλά και ως προς το πνεύμα εξυπηρέτησης και σχέσης με τους πελάτες της μια ελληνική οικογενειακή εταιρία.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε μια ποιοτική και οικονομική εξυπηρέτηση, ώστε να παραμείνει ο πελάτης κοντά μας και μετά την πώληση του καινούριου αυτοκινήτου με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και την χαμηλότερη τιμή.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανόδου, η εταιρεία μας διευρύνεται συνεχώς και σε άλλους τομείς παροχής υπηρεσιών, πάντοτε με γνώμονα την καλή εξυπηρέτηση του πελάτη και το φιλικό περιβάλλον.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η Αφοί Φιλοσίδη α.ε. είναι κατά βάση μια οικογενειακή εταιρία,  απαρτιζόμενη στη βάση της από δύο οικογένειες με δυναμική πενταμελή παρουσία. Βρισκόμαστε πάντα κοντά στον πελάτη, διατηρώντας προσωπική επαφή και δίνοντας το προσωπικό μας στίγμα στην επικοινωνιακή πολιτική, μεριμνώντας έτσι πάντα για το συμφέρον του.