[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Στόχος μας, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσιτών, προσωποποιημένων υπηρεσιών με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε.: Τα πάντα γύρω από την αυτοκίνηση της VW

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”100px”][vc_separator color=”white”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-up” color=”sky” background_style=”rounded-outline” background_color=”sky” size=”lg” align=”center” css_animation=”left-to-right”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

“Top” Εξυπηρέτηση

Αν θέλετε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, με γνώμονα την εύρεση της καλύτερης τεχνικής και οικονομικότερης λύσης για την αυτοκίνηση σας, μη κοιτάξτε παραπέρα: Είμαστε σταθερά τα τελευταία χρόνια στις πρώτες αξιολογήσεις των πελατών μας, βάση ανεξάρτητης έρευνας. Γιατί για εμάς μετράει κάθε πελάτης!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” color=”sky” background_style=”rounded-outline” background_color=”sky” size=”lg” align=”center” css_animation=”left-to-right”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Οικονομικές Λύσεις

Επειδή γνωρίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους, έχουμε μεριμνήσει να έχουμε μια μεγάλη διαθέσιμη γκάμα προσφορών και υπηρεσιών, με εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και χρηματοδότησης για κάθε βαλάντιο. Μην ανησυχείτε καθόλου για το κόστος – θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και σχέση τιμής/αξίας και για εσάς! Για αυτό μας συστήνουν οι πελάτες μας ξανά και ξανά.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-map-marker” color=”sky” background_style=”rounded-outline” background_color=”sky” size=”lg” align=”center” css_animation=”left-to-right”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Κεντρική Τοποθεσία

Βρισκόμαστε σε μια εύκολοπρόσιτη τοποθεσία στον Βύρωνα δίπλα στον περιφερειακό του Υμηττού. Μέσω Αττικής Οδού, Κατεχάκης, από το κέντρο αλλά και από τα νότια προάστια φτάνετε σε μας πολύ εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο, ταλαιπωρία και βενζίνη!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Καλώς ήλθατε στην Αφοί Φιλοσίδη α.ε.

Εξουσιοδοτημένος Έμπορος / Συνεργάτης  Service Κosmocar A.E

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_message message_box_color=”pink” icon_fontawesome=”fa fa-bullhorn” css_animation=”appear”]

Τώρα νέο κατάστημα και στην Λεωφ. Αθηνών!

[/vc_message][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Στο ολοκληρωμένο συγκρότημα μας λειτουργούν :

  1. Έκθεση με ετοιμοπαράδοτα σχεδόν όλα τα μοντέλα της μάρκας Volkswagen, με έμπειρους πωλητές , έτοιμους να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν τον πελάτη για την σωστή επιλογή και τους ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης.
  2. Υπεύθυνο εξουσιοδοτημένο Service με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με στόχο την γρήγορη και σωστή επισκευή του αυτ/του σας.
  3. Θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά με 2 χρόνια εγγύηση και ειδικές τιμές στα ανταλλακτικά 6ετίας και 10ετίας, όπως και ειδικά διαμορφωμένα πακέτα ανταλλακτικών & service.
  4. Φανοβαφείο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για κάθε είδους επισκευή και βαφή.
  5. Τμήμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανταλλαγής.
  6. Τμήμα ενοικίασης αυτοκινήτων για οικονομική εναλλακτική μετακίνηση
  7. Τμήμα επαγγελματικών αυτοκινήτων και οχημάτων με συμβούλευση για δυνητική μετασκευή και προσαρμογή στις δικές σας ανάγκες, όπως και τμήμα εξυπηρέτησης στόλου / fleet

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”52px”][vc_single_image image=”4597″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” css_animation=”right-to-left”][vc_empty_space][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

Στην Αφοί Φιλοσίδη α.ε. είμαστε αφοσιωμένοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε τεχνικά άρτιες και εγγυημένες λύσεις και υπηρεσίες για την αυτοκίνηση Volkswagen.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Ιστορία, Προέλευση, Σκοπός & Φιλοδοξίες μας” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″][/ultimate_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε μια ποιοτική και οικονομική εξυπηρέτηση, ώστε να παραμείνει ο πελάτης κοντά μας και μετά την πώληση του καινούριου αυτοκινήτου με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και την χαμηλότερη τιμή.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανόδου, η εταιρεία μας διευρύνεται συνεχώς και σε άλλους τομείς παροχής υπηρεσιών, πάντοτε με γνώμονα την καλή εξυπηρέτηση του πελάτη και το φιλικό περιβάλλον.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η Αφοί Φιλοσίδη α.ε. είναι κατά βάση μια οικογενειακή εταιρία,  απαρτιζόμενη στη βάση της από δύο οικογένειες με δυναμική πενταμελή παρουσία. Βρισκόμαστε πάντα κοντά στον πελάτη, διατηρώντας προσωπική επαφή και δίνοντας το προσωπικό μας στίγμα στην επικοινωνιακή πολιτική, μεριμνώντας έτσι πάντα για το συμφέρον του.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994, κινείται στο χώρο του αυτοκινήτου (Πωλήσεις – Σέρβις – Ανταλλακτικά VW) και συνεχώς διευρύνει τους τομείς δραστηριότητας της. Ιδρύθηκε από άτομα με μακρόχρονη πείρα στο χώρου του αυτοκινήτου. Λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο από το 1997 έως και σήμερα, και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Kosmocar Α.Ε..

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Μέτοχοι της Εταιρείας είναι και Ιδρυτές αυτής, με μακροχρόνια πείρα, τεχνογνωσία, και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο. Ξεκίνησαν από το 1968 με ατομικές Εταιρείες, έχοντας στόχους και επιχειρησιακό πνεύμα. Η Αφοί Φιλοσίδη α.ε. είναι και παραμένει όσον αφορά την διοικητική της δομή αλλά και ως προς το πνεύμα εξυπηρέτησης και σχέσης με τους πελάτες της μια ελληνική οικογενειακή εταιρία.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1442795153847{margin-bottom: -200px !important;border-bottom-width: -100px !important;padding-bottom: -50px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”right-to-left” css=”.vc_custom_1446674636930{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][special_tabs] [special_tab title=”Αφοί Φιλοσίδη α.ε.” icon=”flag” endoftab]

filosidis-2

VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε. – 25 χρόνια εμπειρίας

Με τις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με την κάθετη μονάδα φροντίδας Volkswagen, το τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών και φυσικά την πολυτελή έκθεση μας, είμαστε στην διάθεσή σας για ότι έχει σχέση με την αυτοκίνηση VW. Aνακαλύψτε την μεγάλη γκάμα προσωποποιημένων υπηρεσιών μας όπως το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης μας. Στόχος μας ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης: Εσείς! Σας περιμένουμε.

[/special_tab] [special_tab title=”VW Χρυσή Καρφίτσα 2014″ icon=”trophy” endoftab]

[rev_slider aponomi]

 

Απονομή της ‘Χρυσής Καρφίτσας’ 2014

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 ο Διευθυντής της εταιρίας μας Γεώργιος Φιλοσίδης βραβεύτηκε από την Volkswagen Greece – Kosmocar για τις αξιέπαινες προσπάθειες και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της εταιρίας ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ VW κατά το έτος 2013.

[/special_tab] [special_tab title=”Κεντρικό & Προσβάσιμο” icon=”map-marker” endoftab]

[rev_slider USPFastService]

 

Κεντρικό & Προσβάσιμο

Κεντρικό και προσβάσιμο από όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής είναι η έκθεση όπως και το συνεργείο της VW Αφοί Φιλοσίδη μέσω του Περιφερειακού Υμηττού και Αττικής Οδού. Μέσος όρος πρόσβασης σε ώρες μη-αιχμής από το κέντρο: 17 Λεπτά, από το βόρεια προάστια: 25 λεπτά, από το νότια προάστια : 20 λεπτά. Διαθέσιμο πάρκινγκ σε όλα τα σημεία.

Ανοίξαμε και νέο υποκατάστημα ‘Direct Express’ σε πολύ κεντρικό σημείο πρόσβασης, στην Λ. Αθηνών.

[/special_tab]

[special_tab title=”Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης” icon=”thumbs-up” endoftab]

css

Υψηλότατες αξιολογήσεις εξυπηρέτησης

Σε ουδέτερη έρευνα για λογαριασμό της Volkswagen οι πελάτες μας αξιολογούν πάρα πολύ θετικά σε όλα τα σημεία. Είμαστε τα τελευταία χρόνια σταθερά στους πρώτους στο δίκτυο εμπόρων της Volkswagen. Ελάτε να δείτε γιατί μας έχουν και μας εμπιστεύονται τόσοι πελάτες. Σας περιμένουμε.

[/special_tab]

[special_tab title=”Ταχύτατη εξυπηρέτηση” icon=”time” endoftab]

Πολλαπλά πλεονεκτήματα εξυπηρέτησης

Εξοικονομήστε χρόνο με την ταχύτατη εξυπηρέτηση μας και αν οι απαιτήσεις σας είναι ακόμα πιο υψηλές, επιλέξτε VIP εξυπηρέτηση με αυτοκίνητο εξυπηρέτησης με παραλαβή/παράδοση του αυτοκινήτου σας από/προς το χώρο ή το γραφείο σας. Αν έρθετε στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να περιμένετε στην ευχάριστα διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής με Wifi όσο ασχολούμαστε με το VW σας. Εκεί μπορείτε να δουλέψετε ή/και να απολαύσετε έναν καφέ. Καφετέριες, Supermarket και ταχυφαγεία υπάρχουν σε απόσταση 5 λεπτών.
[sliderpro id=”22″]

[/special_tab][/special_tabs][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_progress_bar values=”97|Συνολική ικανοποίηση πελάτη,96|Τεχνογνωσία προσωπικού,98|Φιλικότητα προσωπικού ,95|Ικανοποίηση αιτημάτων- επιθυμιών,97|Εμπιστοσύνη στο προσωπικό,98|Σχέση τιμής / Απόδοσης,96|Πρόθεση επαναεπίσκεψης πελατών” bgcolor=”custom” options=”striped,animated” title=”Η Επίσημη αξιολόγηση σας (12μήνες)” custombgcolor=”#088abe” units=”%”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά εξυπηρέτησης μας

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”][numerical_container ][numerical_item percent=”9653″ unit=”” value_font_size=”55px” unit_font_size=”” align=”center” jump=”50″] Πελάτες [/numerical_item][/numerical_container][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”][numerical_container ][numerical_item percent=”2318″ unit=”” value_font_size=”55px” unit_font_size=”” align=”center” jump=”50″] Επισκευές [/numerical_item][/numerical_container][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”][numerical_container ][numerical_item percent=”20487″ unit=”” value_font_size=”55px” unit_font_size=”” align=”center” jump=”100″] χλμ. Testdrive/έτος  [/numerical_item][/numerical_container][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”][numerical_container ][numerical_item percent=”11420″ unit=”” value_font_size=”55px” unit_font_size=”” align=”center” jump=”100″] Τηλέφωνα πελατών/έτος [/numerical_item][/numerical_container][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

[ready_google_map id=’1′]

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Όλα τα τμήματα της Αφοί Φιλοσίδη α.ε. βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την έκθεση Volkswagen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

[smartboxtitle title=’O Kαιρός’ color=’#21c3cc’ font_size=’21’ text_align=’left’ ]

[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”g01″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

[smartboxtitle title=’Ραντεβού: TestDrive’ color=’#21c3cc’ font_size=’21’ text_align=’left’ ]

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1546″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow” onclick=”custom_link” css_animation=”left-to-right” link=”https://filosidis.gr/?page_id=1326″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

[smartboxtitle title=’Ραντεβού: Service’ color=’#21c3cc’ font_size=’21’ text_align=’left’ ]

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1547″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” css_animation=”right-to-left” link=”https://filosidis.gr/online-service-κράτηση/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

[smartboxtitle title=’Έκθεση Volkswagen’ color=’#21c3cc’ font_size=’21’ text_align=’left’ ]

[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”g04″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

[smartboxtitle title=’Διευθύνσεις’ color=’#21c3cc’ font_size=’24’ text_align=’left’ ]

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]Έκθεση:
Λεωφόρος Καρέα 2, 16232 Βύρωνας
Τηλ. 210 7647824-8 Fax .210 7647823
e-mail: ekthesi@filosidis.gr
Ώρες λειτουργίας:
Δευ.-Παρ: 9:00 – 20:30
Σάββατο:  9:00 – 14:30

 

Συνεργείο-Φανοβαφείο:
Λεωφ. Καρέα 26-30, 16232 Βύρωνας
Τηλ. 210 7647810 Fax .210 7647838
e-mail: totalcare@filosidis.gr
Ώρες λειτουργίας:
Δευ.-Παρ: 8:00 – 17:00
Σάββατο:  κλειστά

 

Ανταλλακτικά:
Λεωφ. Καρέα 26-30, 16232 Βύρωνας
Τηλ. 210 7647810 Fax .213 3333 571
e-mail: antal@filosidis.gr
Ώρες λειτουργίας:
Δευ-Παρ: 8:00 – 17:00
Σάββατο:  κλειστά[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”g03″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”g02″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

[smartboxtitle title=’Μεταχειρισμένα’ color=’#21c3cc’ font_size=’24’ text_align=’left’ ]

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1478″ img_size=”full” css_animation=”appear”][vc_column_text css_animation=”appear”]

Για ποιοτικά μεταχειρισμένα ελάτε στη Filocars – το κέντρο ανταλλαγής επιλεγμένων αυτοκινήτων της VW Αφοί Φιλοσίδη α.ε.

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”].

Διεύθυνση:
Oλύμπου 66 & Καραολή
162 33 Βύρωνας, Αττικής
Ώρες λειτουργίας:
Δευ.-Παρ: 9:00 – 20:30
Σάββατο:   9:00 – 14:30

.
Τηλέφωνο: (+30) 210.9763.220
Fax:             (+30) 210.9763.221
Email:         usedcars@filosidis.gr
Web Site:   http://www.filocars.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]