Νέο T-Roc
GET_MORE_Logo_A-1240x940
GET_MORE_Logo_A-1240x940

Το νέο T-Roc ετοιμοπαράδοτο με

H νέα μορφή αυτοπεποίθησης

Με πιο δυναμική εξωτερική σχεδίαση, υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και σχεδιασμού στο εσωτερικό και τα πιο εξελιγμένα στοιχεία τεχνολογικού εξοπλισμού, το νέο T-Roc εντυπωσιάζει με την έντονη προσωπικότητά του.

Δυναμικός χαρακτήρας με νέα στοιχεία

Το εξωτερικό του νέου Volkswagen T-Roc 2022
Η σχεδίαση του νέου T-Roc που πλέον θυμίζει περισσότερο SUV, αποκαλύπτει έναν δυναμικό χαρακτήρα, τον δικό σας. Για αυτό φροντίζει και ένα πλήθος από highlight σχεδίασης. Για παράδειγμα οι προβολείς LED και οι λωρίδες χρωμίου, που υπογραμμίζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του σπορ μπροστινού μέρους.

Η σιγουριά πηγάζει από μέσα

Το εσωτερικό του νέου Volkswagen T-Roc 2022

Στο εσωτερικό του T-Roc, ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή, χάρη στα υψηλής ποιότητας διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των εμπρός θυρών. Μια ματιά στον πίνακα οργάνων, καθιστά σαφή την επίδραση της ψηφιακής εποχής. Κυριαρχούν οι οθόνες υψηλής ευκρίνειας, ενώ τα κλασικά κουμπιά έχουν αντικατασταθεί από μοντέρνες επιφάνειες αφής. Αντίστοιχης ποιότητας είναι και τα καθίσματα.

Συνδεσιμότητα & Infotainment

Το εσωτερικό του νέου Volkswagen T-Roc 2022
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Life, συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές για εσάς πληροφορίες σε μία έγχρωμη οθόνη 8” (20,3 cm) με όμορφα γραφικά. Έτσι, μπορείτε να έχετε άνετη πρόσβαση, όταν οδηγείτε, σε λειτουργίες όπως ηχοσύστημα, τηλέφωνο ή συστήματα υποβοήθησης, μέσω του οργάνου πολλαπλών λειτουργιών, το οποίο μπορείτε να χειριστείτε και από το πολυλειτουργικό τιμόνι.

Ανακάλυψε κι εσύ το νέο T-Roc!

Οδήγησε & παράγγειλέ το T-Roc

Επιθυμείς να αποκτήσεις το T-Roc;

Κλείσε τώρα Test Drive ή βίντεο-ραντεβού!

Οδήγησε & παράγγειλέ το T-Roc

Επιθυμείς να αποκτήσεις το T-Roc;

Κλείσε τώρα Test Drive ή βίντεο-ραντεβού!