Filosidis Leasing

Filosidis Leasing
Παίρνουμε το όφελός σου, προσωπικά.

Στην Aφοι Φιλοσίδη προχωράμε ένα βήμα μπροστά προσφέροντας υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων (leasing) που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις δικές σου ανάγκες και λειτουργούν για το προσωπικό σου όφελος, είτε είσαι ιδιώτης είτε επαγγελματίας. Πάντα, σε συνεργασία με τη Volkswagen Financial Services Hellas A.E. 100% θυγατρική της Volkswagen Financial Services AG, του μεγαλύτερου οργανισμού χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη.

Με ευέλικτους και προνομιακούς όρους, απλές και γρήγορες διαδικασίες και τη διαρκή υποστήριξη ενός προσωπικού συμβούλου, από τη στιγμή της έναρξης και για όλη τη διάρκεια του προγράμματος μίσθωσης που θα επιλέξεις.

Βρες το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σου και δες γιατί σε συμφέρει το leasing στην Αφοι Φιλοσίδη!

Taigo 1.0 TSI 95PS Life από 229€/μήνα

Polo 1.0 TSI 95PS Life από 200€/μήνα

T-Cross 1.0 TSI 95PS Life από 221€/μήνα

T-Roc 1.0 TSI 110PS Life από 273€/μήνα

Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT DSG Life από 344€/μήνα

Golf 1.0 eTSI 110PS DSG από 275€/μήνα

Σε ποιους απευθύνεται η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου

Η υπηρεσία Filosidis Leasing προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε κάθε ιδιώτη, ελεύθερο επαγγελματία ή ιδιοκτήτη μικρομεσαίας επιχείρησης, με προγράμματα μίσθωσης επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Volkswagen, για μια χρονική περίοδο από 36 έως 60 μήνες.

Ποιες είναι οι καλύψεις της μακροχρόνιας μίσθωσης

Το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης:

― Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου

― Τέλη κυκλοφορίας

― Οδική βοήθεια

― Προγραμματισμένη συντήρηση και επισκευή

― Αλλαγή ελαστικών στα 40.000 χλμ.

― Αυτοκίνητο αντικατάστασης εφόσον χρειαστεί

Πώς κερδίζεις από την επιλογή της Filosidis Leasing

H συνεργασία σου με την Filosidis Leasing για μίσθωση αυτοκινήτου, σου εξασφαλίζει μια σειρά πλεονεκτημάτων που κάνουν τη ζωή ή την επαγγελματική σου δραστηριότητα ακόμα πιο εύκολη.

Mε τη δυνατότητα μηδενικής ή εξαιρετικά χαμηλής προκαταβολής και ευέλικτης διαμόρφωσης της χρονικής διάρκειας και του ύψους του μηνιαίου μισθώματος σύμφωνα με τις δικές σου δυνατότητες, δεν χρειάζεται να αποδεσμεύσεις μεγάλα ποσά από τον τραπεζικό σου λογαριασμό, διατηρώντας τη ρευστότητά σου.

Όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την άψογη κατάσταση και τη λειτουργία του αυτοκινήτου σου περιλαμβάνονται στο μίσθωμα, το οποίο παραμένει το ίδιο κάθε μήνα σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος που έχεις επιλέξει.

Εφόσον είσαι επαγγελματίας, το leasing σε συμφέρει ως προς τη λογιστική απεικόνιση της εταιρίας σου σε σύγκριση με την αγορά και χρήση αυτοκινήτου ως παγίου.

Όλα τα τρέχοντα έξοδα, πλην του καυσίμου, καλύπτονται από τη μηνιαία δόση, ενώ ο προσωπικός σου σύμβουλος της Filosidis Leasing θα είναι δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσει άμεσα για οτιδήποτε έκτακτο προκύψει. Έτσι, και δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις τον πολύτιμο χρόνο σου και απολαμβάνεις τα προνόμια που σου προσφέρει η συνεργασία μας «όλα σε ένα».
Επιλέγοντας την Filosidis Leasing, εξασφαλίζεις και την πιο σύγχρονη τεχνική υποστήριξη για τις εργασίες συντήρησης και επισκευής του οχήματος. Στα 2 ιδιόκτητα συνεργεία μας, με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό αλλά και τον σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό, το αυτοκίνητό σου ελέγχεται, συντηρείται, επισκευάζεται και σου παραδίδεται πάντα σε άψογη κατάσταση.

Mε μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών σε μοντέλα και επίπεδα εξοπλισμού, μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει, χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς. Παράλληλα, στο τέλος της μίσθωσης που έχεις συμφωνήσει, έχεις τη δυνατότητα είτε να το αποκτήσεις σε προνομιακή τιμή είτε απλά να προχωρήσεις σε ανανέωση της μίσθωσης, επιλέγοντας ένα νέο μοντέλο.

* To ύψος των αναφερόμενων δόσεων ανά μοντέλο έχει υπολογιστεί για πρόγραμμα leasing διάρκειας 36 μηνών, με 25% προκαταβολή και 15.000 χλμ./ έτος. Δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στις...

εξατομικευμένες υπηρεσίες σου!

Στην Aφοι Φιλοσίδη Α.Ε. προχωράμε ένα βήμα μπροστά προσφέροντας υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων (leasing) που προσαρμόζονται στις δικές σου εξατομικευμένες ανάγκες και σε συνεργασία με τη Volkswagen Financial Services Hellas A..E. 100% θυγατρική της Volkswagen Financial Services AG, του μεγαλύτερου οργανισμού χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη.

Με ευέλικτους και προνομιακούς όρους, απλές και γρήγορες διαδικασίες και τη διαρκή υποστήριξη του εξειδικευμένου μας συμβούλου, από τη στιγμή της έναρξης και για όλη τη διάρκεια του προγράμματος leasing που θα επιλέξεις.

Σε ποιους απευθύνεται η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου

Η νέα υπηρεσία Filosidis Leasing προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε ιδιώτη, ελεύθερο επαγγελματία ή ιδιοκτήτη μικρομεσαίας επιχείρησης, με προγράμματα μίσθωσης επιβατικών Ι.Χ. και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Volkswagen, για μια χρονική περίοδο από 36 έως 60 μήνες.

Ποιες είναι οι καλύψεις της μακροχρόνιας μίσθωσης

Το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης:

 • Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου
 • Τέλη κυκλοφορίας
 • Οδική βοήθεια
 • Προγραμματισμένη συντήρηση και επισκευή
 • Αλλαγή ελαστικών στα 40.000 χλμ.
 • Αυτοκίνητο αντικατάστασης εφόσον χρειαστεί

Πως κερδίζεις από την επιλογή της Filosidis Leasing

H συνεργασία σου με την Filosidis Leasing για μίσθωση αυτοκινήτου, σου εξασφαλίζει μια σειρά πλεονεκτημάτων που κάνουν τη ζωή ή την επαγγελματική σου δραστηριότητα ακόμα πιο εύκολη.

 • Εξοικονομείς χρήματα: Mε τη δυνατότητα μηδενικής ή ελάχιστου ύψους προκαταβολή και τη διαμόρφωση της χρονικής διάρκειας και του ύψους του μηνιαίου μισθώματος σύμφωνα με τις δικές σου δυνατότητες, δεν χρειάζεται να αποδεσμεύσεις μεγάλα ποσά από τον τραπεζικό σου λογαριασμό διατηρώντας τη ρευστότητά σου.

 • Προϋπολογίζεις με ακρίβεια τα έξοδά σου: Όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την άψογη κατάσταση και τη λειτουργία του αυτοκινήτου σου περιλαμβάνονται στο μίσθωμα, το οποίο παραμένει το ίδιο κάθε μήνα σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος που έχεις επιλέξει.

 • Επωφελείσαι φορολογικά: Εφόσον είσαι επαγγελματίας, το leasing σε συμφέρει ως προς τη λογιστική απεικόνιση της εταιρίας σου σε σύγκριση με την αγορά και χρήση αυτοκινήτου ως παγίου.

 • Εξοικονομείς χρόνο και έχεις τον απόλυτο έλεγχο: Όλα τα τρέχοντα έξοδα, πλην του καυσίμου, καλύπτονται από τη μηνιαία δόση και για οτιδήποτε έκτακτο προκύψει, ο εξειδικευμένος σύμβουλος της Filosidis Leasing θα είναι δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσει άμεσα. Έτσι, δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις τον πολύτιμο χρόνο σου, απολαμβάνοντας τα προνόμια που σου προσφέρει η συνεργασία μας «όλα σε ένα».

 • Έχετε υψηλού επιπέδου τεχνικές υπηρεσίες: Επιλέγοντας την Filosidis Leasing, επιλέγεις και την πιο σύγχρονη τεχνική υποστήριξη για τις εργασίες συντήρησης και επισκευής. Στα 2 ιδιόκτητα συνεργεία μας, με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό αλλά και τον σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό, το αυτοκίνητό σου ελέγχεται, συντηρείται, επισκευάζεται και σου παραδίδεται πάντα σε άψογη κατάσταση.

 • Έχεις διαρκώς νέο αυτοκίνητο: Mε μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών σε μοντέλα και επίπεδα εξοπλισμού μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει, χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς. Παράλληλα, στο τέλος της μίσθωσης που έχεις συμφωνήσει, έχεις τη δυνατότητα είτε να το αποκτήσεις σε προνομιακή τιμή είτε απλά να προχωρήσεις σε ανανέωση της μίσθωσης επιλέγοντας ένα νέο μοντέλο.

Taigo 1.0 TSI 95PS Life από 215€/μήνα

 • δδφαφαδφα

Golf 1.0 TSI 110PS Life από 242€/μήνα

T-Roc 1.0 TSI 110PS Life από 250€/μήνα

Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG Life από 308€/μήνα

Polo 1.0 TSI 95PS Life από 148€/μήνα

T-Cross 1.0 TSI 95PS Life από 172€/μήνα

T-Roc 1.0 TSI 110PS Life από 204€/μήνα

Taigo 1.0 TSI 95PS Life από 215€/μήνα

Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT EVO Life από 217€/μήνα

ID.3 Pro Performance 58kWh από 259€/μήνα

ID.4 Pro Performance 77kWh από 308€/μήνα

Golf 1.0 TSI 110PS Life από 198€/μήνα